Elkészítés: A salátát alaposan megmossuk, jól lecsepegtetjük, majd apróra tépkedjük. A körtét ízlés szerint felkockázzuk, citromlével meglocsoljuk és összekeverjük, hogy ne barnuljon meg. A sajtot szintén felkockázzuk. A szezámmagot és a szeletelt mandulát külön serpenyőbe tesszük, és állandó kevergetés mellett megpörköljük.
Egy tálba tesszük az összes hozzávalót, és elkészíteni az öntetet. Ehhez egy kis tálba tesszük a hozzávalókat, majd jól összekeverjük. Végül a tálban lévő salátakeverékre öntjük, és kézzel jól összeforgatjuk.
Tálaláskor a tetejét a pirított magokkal megszórjuk. Sültek mellé is remek, de így magában is fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre