Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombakrémleves egyszerűen

MME MME
10 4.7/5
30 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megtisztítjuk a gombákat. Kb. 10-15 egyforma fejet félreteszünk, a többit felszeleteljük.
  2. A vöröshagymát felaprítjuk, és az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, és egy kicsit megpirítjuk, majd felengedjük 1 liter vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk, és 10 percig főzzük.
  3. Közben a félretett gombafejeket felszeleteljük, és a vajon barnára pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. 
  4. A gombalevest botmixerrel összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt, és újra felforraljuk, majd belekeverjük a pirított gombákat. 

    12+1 GOMBÁS ÉTEL, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>> 

    MÉG TÖBB GOMBÁS FINOMSÁG >>> 

    Melegítő krémlevesek >>>

Megjegyzés

Ha sűrűbbre készíted a levest, gombaszószként hús mellé is nagyon finom. Jó étvágyat! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss