Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csodadiéták helyett meglepően egyszerűen étkezik az 50 éves Jennifer Aniston

default user icon
MME
Már nem hisz a csodadiétákban, inkább a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód híve Jennifer Aniston. A színésznő hűtőszekrényéből eltűntek az előre csomagolt készételek, a kamra polcáról a cukor. Nézzük, hogyan étkezik a Jóbarátok sztárja.

Jennifer Anistont egyszerre csodálják és irigylik sokan. A színésznő elmúlt 50, de huszonéveseket meghazudtoló alakkal rendelkezik. Aniston is, mint a hollywoodi sztárok többsége mindenféle diétát kipróbált korábban, ám egy ideje már nem sanyargatja a testét, inkább tudatosan étkezik.

- Már nem vonok meg magamtól semmit - mondta egy korábbi interjúban Aniston. - Reggel, amikor felkelek, akkor megiszok egy pohár meleg citromos vizet, avokádót és tojást eszem, ezeket nagyon szeretem.

Talán sokan nem is gondolnák, de Aniston és ex-férje Justin Theroux csirkéket tartottak, 15 szárnyas volt a kertjükben.

- Nagyon szórakoztató volt a tojások felszedése. A barátaink gyerekei imádták, amikor átjöttek - mesélte a színésznő, akinek a másik kedvenc reggelijéhez is szükség volt tojásra. Férje szoktatta rá a tojásfehérjével készülő zabkására. - Még mielőtt megfő teljesen a zabpehely, elkeverjük benne a tojásfehérjét, ami krémesebbé teszi a kását.

A sztár szereti a salátát is. Nagy kedvence a Cobb-saláta, amit pulykasonkával és csicseriborsóval turbózott fel. Aniston arról is mesélt, hogy a Jóbarátok forgatása alatt minden nap ezt ették ebédre a Phoebe-t alakító Lisa Kudrow-val és a Monicát játszó Courtney Cox Arquette-tel.

A saláták továbbra is előkelő helyet foglalnak el Aniston étrendjében. Gyakran eszik bulgursalátát uborkával, petrezselyemmel, mentával, vöröshagymával, csicseriborsóval, feta sajttal és pisztáciával is, így az előre csomagolt készételek helyett már friss zöldségek, saláták vannak a színésznő hűtőjében és csirkehús. Az ebédjét és vacsoráját ezekből készítik el.

Aniston ma már nem mond ellent a nassolásnak sem. A tortillacsipsz a gyengéje. 

- Imádom a salsát és a mexikói ételeket. A másik nagy kedvencem pedig mostanában a tészta. Gyakran készítik carbonara spagettit és cukkinis, padlizsános, sajtos lasagne-t - nyilatkozta Aniston, aki azt is elárulta, hogy mi az, amit a rajongói biztosan nem találnának meg a hűtőjében, ha a házába tévednének. - Céklát és kaviárt biztosan nem találtok, ezekért nem rajongok.

PÁR SZÁZ FORINTOS CSODASZERNEK KÖSZÖNHETI BOMBA ALAKJÁT JENNIFER ANISTON >>> 

40-ES BOMBÁZÓK DIÉTATRÜKKJEI: ÍGY FOGY ANISTON, BECKHAM ÉS LOPEZ >>> 

KIDERÜLT! EZ AZ A NASI, AMINEK KÉPTELEN ELLENÁLLNI JENNIFER ANISTON >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss