Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Összegyűjtöttük a legjobb tárkonyos leveseinket, válogassatok belőle kedvetekre, ha ti is imádjátok ezt a kellemes, ánizsos fűszert.
Pataki Nóra
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestetek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok, vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Ha valamelyiket kihagytad, de most elkészítenéd, akkor itt van rá a kitűnő alkalom. Mellényúlni nem lehet!
Videó
A gombaleves laktató, tartalmas és gyorsan készen van. Bár a gomba nagyon megosztó, vagy nagyon szereti valaki, vagy utálja, igazán ízletes leves készíthető belőle. A gomba ráadásul kitűnő fehérje forrás, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag, ezért is érdemes belőle rendszeresen fogyasztani. Az alábbi videóban egy klasszikus, nokedlivel készülő levest mutatunk.
Nemes-Pádár Csilla
Nincs benne hús? Akkor biztos, hogy éhes maradok - szokták hangoztatni a húsimádók. Szerintünk csak azért, mert még nem kóstolták az alábbi levesek egyikét sem. Ugyanis egy-egy tányér ezekből, és garantáltan csak a desszertnek, sőt, lehet, hogy azon belül is maximum egy kocka csokinak maradna hely a hasukban!
SÁNDOR ADRIENN
Ennél valami finomat és laktatót, de nincs kedved órákig pepecselni vele a konyhában? Gyorsan könnyűt rovatunkban olyan pofonegyszerű fogásokat mutatunk nektek, amik nem csak a hétköznapokban, de akár a vasárnapi ebédnél is megállják a helyüket. Most egy tejszínes gombaleves következik, amiből tuti, hogy két tányérral fogtok enni.
Körbe kóstoljuk Magyarországot! Sorozatunk egy-egy tájegység finomságait és gasztronómiai érdekességeit mutatjuk be. Most a csodálatos Szilvásváradot barangoltuk be.
Rozsnyai Gabriella
A gomba nagyszerű alapanyag, számtalan módon elkészíthetjük. Tölthetjük, ránthatjuk, készíthetünk belőle illatos szószt, levest és persze sokak kedvencét, a gombapaprikást. Kihagyhatatlan recepteket mutatunk.
A vörösbor nem csak egy jó pörköltet tesz még finomabbá tenni, a levest is pikánssá változtatja! Aki nem hiszi, járjon utána!
Ha gyors, őszi vacsorára vágysz, ez a leves remek választás: finom és tartalmas, és kezdők is bátran belekezdhetnek!
Salamon Csilla