Elkészítés: Első lépésben borsozzuk, sózzuk a csirkemelleket és félrerakjuk, míg a tölteléket kikeverjük.
Nagyon apróra vágva tálba kerül a gomba, a fokhagyma, bár szelet bacon és a petrezselyem, majd rá a tojás, a mustár és némi só. Ezt finomat összekeverjük, majd hozzáadjuká a reszelt sajtot és a zsemlemorzsát.
A húst kedv szerint kisebbekre és nagyobbakra szeletelhetjük - én is így tettem -, de maradhatnak nagyok is, hamar átsül.
Késsel mélyedéseket vágunk bele, mintha táskát akarnánk belőle csinálni. Alakítsuk jó nagyra, hagy férjen bele sok töltelék. Tehát meg is töltjük a lyukakat gazdagon, majd egy fogvájóval biztosítjuk. Hagymakarikákat pakolunk rájuk.
A tepsibe zsiradékot teszünk, ráöntjük a tejszínt, és mehet be a sütőbe lefóliázva. Amikor majdnem átsült a hús, levesszük a főliát, hogy színt is kapjon az étel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre