Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Bea meglepő bejelentése: így változtatta meg őt, hogy kirepültek a gyerekek

Gáspár Beáról mindenki tudja, hogy remekül főz, és receptjeit több kötetben is összegyűjtötte már. Gyakorló háziasszonyként egykoron rengeteget robotolt a konyhában, de mióta kirepültek a gyerekek a családi fészekből, már szinte alig főz valamit.

Gáspár Bea rutinosan mozog a konyhában, a kezében benne vannak a gyakorlott mozdulatok és nem ijed meg az új alapanyagoktól sem. Aki kedveli a házias ízeket az biztosan belefutott már Bea egy-egy receptjébe, akár itt a Mindmegettén is. Gáspár Győző felesége egykoron sok időt töltött a konyhában, de mióta felnőttek és kirepültek a gyerekek, már szinte alig főz.

Mint mondja, annyira hozzászokott ahhoz, hogy sok emberre főz, hogy nem tud keveset készíteni, és pazarlás lenne a nagy adag ételt két-három nap múlva a kukába dobni, ezért inkább már be sem áll a tűzhely mellé. Győző ritkán reggelizik, Bea pedig egy banánnal kezdi a reggelt, majd egész nap úton vannak, így ideje sem lenne a konyhában főzőcskézni.

A vacsora az az étkezés, amire jobban készül, de este is könnyed, egyszerű fogásokat választanak. Pont azért, mert már nem kell sokat főznie, szinte nem is jár boltba, legalábbis nem vásárol annyit, mint egykoron.

Gáspár Bea azt is elmesélte, hogy élvezi a szabadságot, de rengeteg időt töltenek Budapesten, hogy együtt lehessenek a gyerekekkel, és náluk azért néha beáll a konyhába.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek