Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Fotó/Videó: Horváth András
A csirkepörkölt, mint az egyik legnagyobb magyar klasszikus, nem mindenhol készül egyformán: van, aki bőrösen, sőt mindenféle aprólékkal együttfőzve késztíti, van aki szigorúan csak hagyma-pirospaprika-só hármasát alkalmazza, van, aki bőséggel fűszerez mással is. Gáspár Bea is megmutatja, az ő pörköltje hogyan lesz extrapiros, a szaft extrakrémes, az íz pedig fenséges!
A májgaluska az egyik legnépszerűbb levesbetét - nem túl bonyolult, ráadásul az íze is mennyei. Ha kipróbálod Gáspár Bea zseniális receptjét, utána csak így fogod készíteni!
Ha eddig még nem kóstoltad a hagyományos vargabélest, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld Gáspár Bea fantasztikus receptjét. Tartalmas és isteni finom desszert, ami tökéletes megkoronázása lehet a hétvégi ebédnek. Próbáljátok ki!
Ha szereted a töltött paprikát, próbáld ki Gáspár Bea verzióját is, aki kaliforniai paprikába tölti a darált húsos tölteléket. Videón mutatjuk a receptet!
Videó
Egy minden ízében téli levessel érkezik ma Gáspár Bea: az orosz borscsban ugyanis kizárólag vitaminban gazdag gyökérzöldségek, és egy nagy adag marhahús van, így nem csak kiváló immunerősítő, de nagyon laktató is. Bea egy ponton az orosz nyelvtudását is megcsillogtatja, amire Éva néni, egykori orosztanárnője biztosan büszke lenne!
Ha eddig még soha nem próbálkoztál semmilyen ropogóssal, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld Gáspár Bea fantasztikus receptjét. Ha szilveszterre még nem döntened el, hogy milyen rágcsát fogsz összedobni, akkor ezzel a finomsággal tuti, hogy hatalmas sikered lesz.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ben, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker - most zöldborsókrémlevest készített mentával felturbózva. Próbáljátok ki ti is!
A koronavírus hozta helyzetben sokkal többet sütünk-főzünk és eszünk otthon, mint előtte valószínűleg bármikor. A konyhai terep akár a kezdők, akár a konyhában otthonosan mozgók számára egy hónap leforgása alatt a mindennapi élet fontos színterévé vált. A Mindmegette.hu és a HOT! magazin most összehozza azokat, akik szeretnek főzni. A Gyertek át vacsorára sorozatban ismert emberek főznek.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ma a saját New York-i sajtorta receptjét osztja meg velünk, ami igazán nem bonyolult, csak türelem kell hozzá. Mármint, hogy győzzük kivárni, míg elkészül.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ezúttal egy fehér csokis répatortát készít, ami nem hiányozhat a húsvéti ünnepi asztalról.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ezúttal töltött dagadót készített, a klasszikus receptet egy kis csavarral. A húsvéti ünnepi asztal fénypontja lesz ez az étel.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette most induló sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker - jöjjön ezúttal egy nagy olasz kedvenc, a lasagne. Házi tésztával és eredeti bolognai szósszal.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette most induló sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker - elsőként egy tárkonyos csirkeragulevest, egy izgalmas, gombócos változatban!
Gáspár Győző megfogadta, hogy addig nem hal meg, míg feleségének, Beának szakácskönyve nem lesz. A showman valóra váltotta felesége álmát. Október végén a Boook kiadó gondozásában megjelent Gáspár Bea - Bea konyhája című receptkönyve, amelyben nemcsak finom ételeket találhatunk, hanem Bea asszony életébe is betekinthetünk.