Elkészítés: Összekeverjük az ecetet, az olajat, sót, borsot és fűszerpaprikát, majd ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük a combokat, és kb. 1 órát, de akár egy egész éjszakát a hűtőben hagyjuk pácolódni.
Ezután előmelegített sütőben, alufóliával lefedve kb. 30 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és további 15 perc alatt szép pirosra sütjük.
Időközben elkészítjük a salátát. A gránátalma magjait óvatosan összekeverjük a szeletekre bontott naranccsal, ízesítjük a mézzel és a citromlével, végül meghintjük kisebb darabokra tépkedett mentalevéllel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre