hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Extrakrémes gombás melegszendvicskrém

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

    1. A besamel mártáshoz a vajat felforrósítjuk egy serpenyőben, megszórjuk a liszttel és néhány percig pirítjuk. Felöntjük a meleg tejjel és sűrűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük. Felhasználásig félretesszük.
    2. A megtisztított hagymát apróra, a megtisztított gombát tetszőleges vastagságú szeletekre vágjuk.
    3. A vajat és olívaolajat megmelegítjük egy másik serpenyőben, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és néhány percig pároljuk.
    4. A gombát és a besamel mártást összekeverjük. A krémünkben inkább több legyen a gombás töltelék, mint a besamel. Végül hozzákeverjük a karikára vágott újhagymát.

Ajánljuk még:


Ezek is érdekelhetnek

Friss