Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Villámgyors olaszos melegszendvics

15 perc
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gouda sajtot apró kockára vágjuk. A paradicsomokat kicsumázzuk, és vékonyan felszeleteljük.
  2. A zsemléket felvágjuk, és szeletenként, nagyjából 1 teáskanál olívaolajjal meglocsoljuk. A szalámit és a paradicsomszeletekkel ráhelyezzük, és a kockára vágott sajtdarabokkal megszórjuk.
  3. olaszos szendvicseket egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és a már előmelegített sütőben, 220 fokon, nagyjából 10-12 perc alatt ropogósra sütjük. Tálalás előtt szárított oregánóval és borssal ízesítjük.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN! >>> 

5 MELEGSZENDVICS, AMIBŐL A LEGFINNYÁSABBAK IS REPETÁZNI FOGNAK >>>

9 VILLÁMGYORS MELEGSZENDVICS, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>> 

GOFRI, MELEGSZENDVICS, ZABKÁSA VAGY AMERIKAI PALACSINTA: ÍME A LEGJOBB REGGELIK >>> 

MELEGSZENDVICS-VARIÁCIÓK A MINDENNAPOKRA >>> 

Ízlés szerint olívabogyóval is megszórhatod!

Ezek is érdekelhetnek

Friss