Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom. A sárgáját a cukorral habosra keverem, majd hozzáaadom a melegvizet, és tovább keverem. A fehérjéket kemény habbá verem, majd a sütőporos liszttel felváltva a tojássárgához keverem. Kivajazott, kilisztezett tepsiben (21*33 cm-es, magasfalúban szoktam sütni) 180-200 fokon megsütöm.
A csipkebogyólevet a vízzel felteszem főni, majd a vaníliás pudingokat - feloldás után - belevegyítem, felforralom, cukrozom, rövid hűlés után a piskótára öntöm, és hagyom kihűlni. A tejszínhabot a habfixálóval és a vaníliás cukorral felverem, majd a kihűlt sütin egyenletesen elosztom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre