Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk a szokásos módon. Hűlni hagyjuk.
A pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és 2,5 dl őszibaracklével elkeverjük. A maradék gyümölcslevet a feloldott pudingporral felforraljuk, és 1 percig főzzük. Kissé kihűtve a piskótára
simítjuk.
A tejszínhez adjuk a vaníliás cukrot, félig felverjük, majd hozzáadjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük. A habot a pudingrétegre kenjük.
A kekszek alját megkenjük a cappuccinóval, és a megkent oldalukkal lefelé sorban ráhelyezzük a tejszínhabra.
Az étcsokoládét az olajjal gőz fölött feloldjuk, mikor kicsit hűlt, rásimítjuk a kekszes piskóta tetejére. 1 napra betesszük a hűtőbe.
A süteményt a kekszek széle mentén szeleteljük, díszíthetjük tejszínhabbal és barackdarabokkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre