hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Chris Hemsworth mindenkit ingyen edz mostantól

default user icon
MME
A világszerte egyre nagyobb méreteket öltő koronavírus-járvány miatt sajnos egyre többen kényszerülnek otthon maradni. A kialakult helyzetben szerencsére a legtöbb online alapon szolgáltató cégek, vállalatok igyekeznek a maguk módján elviselhetőbbé tenni a „bezártságot”.

Legyen szó akár a home officeban dolgozó emberek távmunkáját segítő szoftverek ingyenessé tételével, vagy különféle e-könyvek, viruálus múzeumok, illetve filmes streaming szolgáltatások díjtalanná tételével, most minden ilyen jellegű támogatás jól jön. Nos, most ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Chris Hemsworth, Hollywood egyik legdögösebb színésze úgy, hogy ingyenessé tette saját digitális edzésprogramját.

A Marvel-univerzumból csak Thorként ismert szupersztár most ingyenessé tette saját fitness-applikációját, amelyet bárki letölthet és használhat ellenszolgáltatás nélkül a következő hat hétben. Hemsworth alkalmazása, ami a Centr nevet viseli, nem csak edzésprogramokat, hanem táplálkozási és meditációs tippeket is ad a felhasználónak. Az alkalmazás elkészítésében egyébként olyan szakemberek vettek részt, akik a színészt is folyamatosan készítik mind mentálisan, mind pedig fizikálisan a különböző filmes szerepekre. Az eredményre pedig szemmel láthatóan nem lehet panasz.

Hemsworth egyébként az Instagram-oldalán jelentette be a jó hírt, követőit pedig arra szeretné ösztönözni ezzel, hogy maradjanak aktívak és pozitívak az előttünk álló nehéz hetekben, hónapokban.

 

Ha esetleg te is kedvet kaptál hozzá, és kész vagy Thorhoz hasonló izmokat növesztenél a négy fal között, a Centr weboldalán  egy regisztráció után már meg is kezdheted a hat hétig tartó ingyenes próbaidőszakot. Az akció március 31-ig tart.

A Mindmegette is segít!

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben sem kell attól tartanod, hogy edzés nélkül maradsz. Az elmúlt hetekben, hónapokban szerencsére Dóri, a Mindmegette edzője már bőven ellátott minket különféle edzésprogramokkal, így nincs más dolgod, mint továbbra is nyomon követni online instrukcióit. 

Ám ha gasztro témában szeretnél ötleteket gyűjteni, mert időmillimos lettél az elmúlt napokban, akkor az Olcsó, laktató ételek - főzz a Mindmegettével Facebook csoport erre egy tökéletes felület. Cseteljetek, osszátok meg egymással saját receptjeiteket, inspiráljátok egymást. 

Mutasd meg, hogy mit eszel! Újra itt a Mindmegette.hu #ezteszemma nyereményjátéka. Neked nincs más dolgod, mint lefotózni a napi ételedet és begyűjteni a lájkokat.

BÖNGÉSSZ TE IS OTTHONRÓL DIGITÁLIS LAPJAINK KÖZÖTT >>>

5+1 ALAPSZABÁLY AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSÉHEZ JÁRVÁNY IDEJÉN >>>

HÉTFŐTŐL RÖVIDÍTETT NYITVATARTÁSSAL MŰKÖDIK AZ ALDI >>>

EZÉRT FONTOS, HOGY ELEGET ÉS JÓL ALUDJUNK JÁRVÁNY IDEJÉN! >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss