Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hétfőtől rövidített nyitvatartással működik az ALDI

default user icon
MME
Március 23-ától lerövidíti üzletei nyitvatartási idejét az Aldi, egyúttal az egészségmegőrzés érdekében pénztáraihoz védőplexiket szerel fel - jelentette be az üzletlán facebokk oldalán az ügyvezető igazgató

„Munkatársaink ebben a nehéz időszakban is nap mint nap fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy üzleteinkben folyamatos és zökkenőmentes legyen a kiszolgálás. Figyelemmel kísérjük a világban zajló eseményeket, és intézkedéseinkkel igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni az új helyzetekre” – írta a cég közösségi oldalán Bernhard Haider ügyvezető igazgató.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal korábban vírusmegelőzési ajánlást készített az élelmiszerboltok számára, hogy hogyan védjék az árut, a dolgozókat és a vásárlókat. Ebben szerepelt az is, hogy plexifal kéne a vevő és a pénztáros közé, az Aldi most ennek megfelelően építi át kasszáit.

Az üzletek nyitvatartása pedig az alábbiak szerint rövidül március 23-ától, átmenetileg:

Hétfőtől szombatig: 8-tól 19 óráig,
vasárnap: 8-tól 18 óráig.

Céljuk, hogy csökkentsék a munkatársak leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban. Az intézkedés bevezetésével több idő jut a polcok feltöltésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemzik majd, és szükség esetén döntésüket felülvizsgálják.

KORONAVÍRUS: EZEKET AZ ÉLELMISZEREKET NE HAGYD LE A BEVÁSÁRLÓ LISTÁRÓL KARANTÉN ESETÉN >>> 
6 BEVÁSÁRLÁSI ALAPSZABÁLY A KORONAVÍRUS IDEJÉN >>> 
EZEKKEL TÖLTSD FEL A KAMRÁD KARANTÉN ESETÉN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss