Camembert mandulabundában

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Hozzávalók
  • natúr joghurt
  • bors
  • cukor
  • zeller
  • sárgarépa
  • alma
  • citromlé
  • snidling
  • zsemlemorzsa
  • mandulapehely
  • tojás
  • liszt
  • tej
  • camembert
  • olaj a sütéshez
  • olaj
  • joghurt

Elkészítés

  1. A salátához összekeverejük a joghurtot sóval, borssal és egy kevés cukorral. A megtisztított zellert, répát és almát kis darabokra vágjuk, meglocsoljuk a citromlével, majd belekeverjük a joghurtba a felaprított snidlinggel együtt, és lehűtjük.
  2. A zsemlemorzsát vegyítjük a mandulával. A tojást felverjük és simára keverjük a liszttel, a tejjel és egy csipet sóval.
  3. A sajtokat ketté vágjuk. Először a lisztes, majd a mandulás keverékbe mártjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük.

KÖRTÉS CAMEMBERT TÉSZTÁBAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss