Előkészítés: A kolbászt karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és egészen apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A brokkolit megmossuk, apró rózsáira szedjük. A petrezselymet megmossuk, leveleit lecsipkedjük, félretesszük a díszítéshez.
Elkészítés: Mélyebb teflon serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a kolbászkarikákat megpirítjuk benne, majd hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzátesszük a burgonyát és a brokkolit, sűrűn kevergetve kb. 5 percig sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, a pirított alapanyagokra öntjük. Lefedjük, és nagy tűzön sütjük. Amikor a teteje keményedni kezd, és a rántotta nem ragad a serpenyő széléhez, konyhai falapát segítségével megfordítjuk, hogy a másik oldala is megpiruljon. Petrezselyemlevelekkel díszítjük, és azonnal tálaljuk. Savanyúságot kínálhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre