Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói aprópecsenye air fryerben

50 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombifilét és a füstölt húsos szalonnát apró kockára felvágjuk és beletesszük egy keverőtálba.
  2. Hozzáadjuk a szintén kis kockákra vágott megtisztított burgonyát. Rászórjuk a finomra vágott vöröshagymát, a fokhagyma-granulátumot, a majoránnát, ízesítjük még sóval és borssal. Alaposan összekeverjük.
  3. Beleöntjük a forró levegős sütő kosarába, és 170 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. Közben egyszer-kétszer kivesszük a kosarat, és alaposan átkeverjük a benne lévő alapanyagokat, így mindenhol egyenletesen fog megsülni.

Ezek is érdekelhetnek