Mindmegette.hu
Recept
Vass Lászlóné
Cikk
MME
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Unod már a vasárnapi rántott húst? Elég volt a húslevesből? Kipróbálnál valami újat, de nincs ötleted? Csak semmi pánik! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Chefbag
Somogyi Bea
Videó
Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. A séf mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is. Ételkreációit a Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve című könyvben mutatja meg. A mindmegette.hu olvasóinak pedig ezúttal azt, hogy lehet vaddisznóból isteni brassóit készíteni.
Lucz Richárd
A brassói sokak kedvence, hiszen ki tudna ellenállni a sült krumpli és a mennyei szaftos hús párosításának? Készítheted sertéshúsból, de akár szárnyasból is. Mi most a hagyományos, sertéshúsból készült változatot mutatjuk meg nektek.
Ahány ház, annyiféle brassói, így szinte lehetetlen megmondani, melyik a klasszikus, hagyományos recept. Összegyűjtöttük hát a kedvenceinket, melyeket ti, olvasók küldtetek. Lássuk, hogyan készül az ország különböző pontjain a brassói aprópecsenye.
Magyari Edina
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Wagensommer Alexandra
A te is rajongsz a magyaros ízekért, biztosan készítettél már pörköltet, brassóit és borsos tokányt. Ha mégsem, akkor mutatunk egy hasznos kis listát a három legtutibb alaprecepttel.
Ékes Andrea
Wessely Márta
A brassói sok családban igazi kedvencnek számít. A viszonylag tempósan összeállítható fogás nem túl bonyolult, de ha van időnk és kedvünk, akkor fel is turbózhatjuk, hogy még finomabb legyen.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
A magyarok egyik kedvencei a brassói aprópecsenye. Ehetjük céklával, zöldborsóval, sült krumplival, vagy rizzsel. Jellegzetes illatát bárhonnan felismernénk. Hoztunk is néhány szuper receptet erre a szaftos finomságra.
Nemes-Pádár Csilla
Kard Sándorné
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!