Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bámulatos fogyás! 107 kilót dobott le ez a nő, mert félt a protézistől

default user icon
MME
Elképesztő változáson ment keresztül az a 36 éves nő, aki több mint 100 kilótól szabadult meg azután, hogy orvosai közölték vele; 40 éves korára térdprotézis beültetésére lehet szüksége, ha nem változtat életmódján.

A michigani Chessie Passmore szó szerint a gyorséttermek, a tészták, a különböző pékáruk és szénsavas idők rabja volt szinte egész életében. A nő a mértéktelen és sokszor egészségtelen táplálkozásának köszönhetően több, mint 177 kilóra hízott, ami sokszor már a mozgásában is korlátozta.

Chessie a Daily Mail című napilapnak úgy nyilatkozott, hogy nagyon nehezen vette rá magát az életmódváltásra, az utolsó löketet pedig orvosa adta meg neki, amikor közölte vele; 40 éves korára térdprotézis beültetésére lesz szüksége, ha így folytatja.

Az eredmény, amit most elért, persze nem néhány hónap eredménye, hanem hosszas kitartás, és emberfeletti erőfeszítésének következménye, hiszen elmondása szerint már olyannyira elhatalmasodott rajta a gyorséttermek és szénsavas üdítők iránti szeretete, hogy eleinte maga sem bízott abban, hogy le tud fogyni.

Most, hogy a 2 évig tartó verítéktől áztatott útja végére ért, és megszabadult 107 kilótól, már csak két feladata maradt. Az egyik, hogy a brutálisan megnyúlt bőrtömegtől megszabaduljon, a másik pedig az, hogy megtartsa jelenlegi formáját. A pénzügyi asszisztensnőkét dolgozó nő úgy gondolja, hogy az utóbbival nem lesz probléma, ám az, hogy az esztétikai problémákat hogyan oldhatná meg, még nem tudja, de dolgozik rajta.

Chessie az életmódváltása előtt gyakran kihagyta a reggelit, ám ebédre és vacsorára képes volt két-kétezer kalóriát is simán bevinni szervezetébe arról nem beszélve, hogy naponta négy liter cukros üdítőt fogyasztott nulla mozgás mellett.

Egyébként már tinédzser kora óta az evésbe menekült a legtöbb stresszhelyzetben, ráadásul iskolatársai sem voltak kegyesek vele túlsúlya miatt. Most viszont majdhogynem új életet kezdhet, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a megnyúlt, kitágult fölösleges bőrmennyiségtől is hamarosan megszabadulhat.

Ajánljuk még: 

ÍGY FOGYOTT PETRA 35 KILÓT! >>> 

ÍGY FOGYOTT 20 KILÓT ZSÓKA, A HÁROMGYEREKES ÉDESANYA >>> 

HIDEG KEFIRES UBORKALEVES >>> 

Ezek is érdekelhetnek