Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így fogyott 20 kilót Zsóka, a háromgyerekes édesanya

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Zsóka története, aki 46 évesen, 3 gyermek után döntött az életmódváltás mellett, és kitartásának köszönhetően 20 kilótól sikerült megszabadulnia.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Alexandra történetét olvashattátok, aki megelégelte, hogy 100 kilót mutat és mérleg, 28 kilót fogyott, míg testvére 20 kilótól szabadult meg.

Előző héten pedig Lili történetét ismerhettétek meg, aki elképesztő eredményt ért el, összesen 65 kilót fogyott.

Most pedig következzen a 46 éves Zsóka története, aki 3 gyermek után döntötte el, ez nem mehet így tovább. Rátalált az update keto menüre, és megtanulta, miből, mennyit ehet. Ennek meg is lett az eredménye: megszabadult 20 kilótól.

"Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a történetemet. 46 évesen, 3 gyermek után, sok felesleges kilóval úgy döntöttem, ez így nem mehet tovább! Rátaláltam az update keto menüre. Rendeltem a tavaly májustól októberig. Nekem sok volt a napi adag, így fagyasztottam is le belőle. Közbe megtanultam, mikor, miből, mennyit lehet enni. A mérleg egyre jobb barátom lett.

A lényeg, hogy 5 hónap alatt lement rólam jó 20 kiló. 84,4 kg-ról indultam, és 64 kg-ra sikerült fogynom. Azóta tartom a súlyomat. Néhány kolléganőm személyében már követőim is vannak. Jó érzés, hogy példát tudtam mutatni nekik. Sok sikert és kitartást mindenkinek! Üdv: Zsóka"

Ezek is érdekelhetnek