Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így fogyott Petra 35 kilót!

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Petra története, aki összesen 35 kilótól szabadult meg.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete a 46 éves Zsókát mutattuk be, aki 3 gyermek után döntötte el, ez nem mehet így tovább. Rátalált az update keto menüre, és megtanulta, miből, mennyit ehet. Ennek meg is lett az eredménye: megszabadult 20 kilótól.

Előző héten pedig Mónika történetét ismerhettük meg, aki közel 40 évesen 16 kilót fogyott a súlyzós edzéseknek és az update termékeknek köszönhetően.

Most pedig kötekezzen Petra története, aki az update termékek és Rubint Réka tornáinak köszönhetően összesen 35 kilót dobott le.

"Kedves Norbi! Tavaly augusztusban kezdtem áttérni a termékeidre, illetve az életmódváltásra, na és persze a Réka tornájára. Ennek köszönhetően 3 hónap alatt 20 kg-tól sikerült megszabadulnom. Ezt folytatva a mai napig 35 kg-tól sikerült megszabadulnom a termékeidnek köszönhetően! Bűntudat nélkül lehet fogyasztani őket, finomak, laktatók. Köszi!"

Ezek is érdekelhetnek

Friss