Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babos pulykaragu

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, aztán megfuttatjuk benne a meghámozott, felaprított hagymát és a kimagozott, felkockázott paprikát. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, átnyomott fokhagymát, majd kevergetve 5 percig főzzük.
  2. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott húst, amit fehéredésig pirítunk, aztán a lábasba tesszük a kimagozott, felaprított csilit is.
  3. Beletesszük a darabolt paradicsomot a levével együtt, a kimagozott, felkockázott sütotököt, a babot, az orölt köményt, a sót és a borsot, majd felöntjük 250 ml vízzel, és kis lángon kb. 30 percig főzzük. A főzés vége elott öt perccel a lábasba tesszük a leöblített spenótleveleket, aztán ízlés szerint egy kevés csilipelyhet.

GOMBÁS-MARHAHÚSOS RAGU >>> 

CSICSERIBORSÓS PIKÁNS RAGU >>> 

PARADICSOMOS RAGU FASÍRTTAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss