Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykaragu rizzsel

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meghámozott vöröshagymát finomra vágjuk. A karalábét és a káposztát megtisztítjuk, felcsíkozzuk. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk.
  2. A felforrósított olajon megfonnyasztjuk a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, villával szétnyomkodjuk. Hozzáforgatjuk a karalábét meg a káposztát, aztán pár percig pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a paradicsomot, majd egy kevés vizet is. Ezután sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés köménynyel és majoránnával ízesítjük. Néhányszor átkeverve 30 percig főzzük a ragut.
  4. Felforralunk 300 ml vizet. Megsózzuk, hozzáadjuk a rizst, a meg hámozott, összezúzott fokhagymát és egy nagy csipet fehér borsot. Átkeverjük, majd lefedve, kis lángon puhára pároljuk a rizst 18 perc alatt. A raguhoz tálaljuk, aztán megszórhatjuk petrezselyemmel.

Ajánljuk még:

FEHÉRBOROS-SAJTOS CSIRKERAGU >>>

ZSEBES CSIRKEMELL KOLBÁSSZAL, SAJTTAL TÖLTVE >>>

BARNASÖRÖS MARHARAGU >>>

 

Megjegyzés

Egy adag: 495 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss