Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem fogod elhinni, de van durvább az ananászos pizzánál

default user icon
MME
Nem olasz találmány, hanem amerikai, de ránézésre akár magyarosnak is mondhatnánk a következő pizzakülönlegességet.

Sok finomságot köszönhetünk az amerikai konyhának, de az is igaz, hogy néhány esetben eléggé szokatlan ételpárosításokkal állnak elő, vegyük például a vattacukros burritót vagy a pillecukros édesburgonya-pürét. Nos, ez a mostani talán nem annyira durva, bár egy olasz étteremben biztosan nem kerül az étlapra…

 

A kapros-uborkás pizza receptje

Hozzávalók:

  • pizzaalaptészta
  • ranch öntet (vagy farm öntet): tejföl, író majonéz, pterezselyem, koriander és/vagy kapor, metélőhagyma, fokhagyma, citromlé, só és bors keverékéből összeállított amerikai (saláta)öntet
  • sajt
  • csemegeuborka

Elkészítése:

A pizzatésztát alaposan megkenjük az öntettel, vastagon megszórjuk a lereszelt sajttal, és a felszeletelt uborkát elrendezzük rajta. Így sütjük meg a szokásos módon.

És íme, videón a nem mindennapi pizzaváltozat:



Szerintetek melyik a durvább, az ananászos vagy az uborkás pizza?

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetnek