Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8 kiló hús sem akadály: evéssel keres milliókat ez a csinos nő

default user icon
MME
A 29 éves nő az elmúlt 10 évben milliókat zsebelt be különböző ételkihívásokon, ahol többek között kilószámra pusztított már el steak hegyeket, de a húsgombócokat és a szusit is százasával méri.

Raina Huang egy profi gyorsevő, aki az elmúlt 10 évben a világot járva nevezett különböző ételkihívásokra, melyeket szinte mind meg is nyert. Eredményei közül talán a legkiemelkedőbb, amikor 100 tányér szusit evett meg 35 perc alatt, de közel 8 kilónyi steakkel is könnyedén megbirkózott mindössze 70 perc alatt.

A 29 éves nő, akiről első ránézésre senki nem gondolná, hogy ennyit képes enni, megmérettetései során közel 30 ezer dollárt nyert, ami jelenlegi árfolyamon számolva valamivel több mint 10 millió forintnak felel meg. Legutóbb egy Los Angeles-i versenyen diadalmaskodott, ott 10 perc leforgása alatt közel 100 húsgombócot pusztított el a tányérról, teljesítményét pedig ezer dollárral (340 ezer forinttal) jutalmazta az kihívást hirdető étterem.

Raina egyébként Tajvant, Japánt és Vietnámot is felfalta, ott az egyik „erőpróba” során 35 perc alatt végzett 108 tányér szusival, amit ha mérőszalaggal kéne lemérni, 1,5 méter magasnak felelne meg. A fiatal gasztrosportoló egyébként TikTokon is dokumentálja eredményeit.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek