Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elhunyt a híres séf, kollégái meghatottan emlékeznek rá közösségi oldalaikon

default user icon
MME
Az élet olykor kegyetlen, és bizony karácsonykor is történnek fájdalmas dolgok. December 25-én reggel elhunyt a népszerű ausztrál tévés szakács és író, Bill Granger, akit elsősorban mosolygós egyénisége és egyszerű, egészséges és ízletes receptjei miatt szerettek a gasztronómia iránt érdeklődök.

December 25-én, 54 éves korában elhunyt Bill Granger, közölte kedvese kedden a sajtóval. Békésen távozott, feleségével, Natalie-val és három lányával az ágya mellett második otthonában, Londonban. A séfnél néhány hónappal ezelőtt diagnosztizáltak súlyos betegséget.

Az ausztráliai Melbourne-ben született Bill autodidakta szakács volt, aki több mint 30 évet töltött a vendéglátás világában. 14 szakácskönyvet írt, 5 tévésorozatot készített, munkájáért többször részesült elismerésben. A „reggeli királyának” is hívták, hiszen képes volt a legegyszerűbb, legigénytelenebb ételeket is különlegessé varázsolni. Főzési stílusát az egyszerűség, a jó minőségű, friss alapanyagok és a nagyszerű ízek jellemezték.

Jamie Oliver Instagram-oldalán búcsúzott barátjától:

 

(Borítókép: Jamie Oliver Instagram)

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss