Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 tökfőzelékrecept, amit kötelező elkészítened a nyár végén

default user icon
MME
A tökfőzelék egy olyan klasszikus, amit nem csak a menzán, hanem otthon is szívesen esszük az év bármely szakaszában. Nyáron az igazi, hiszen csak friss tökből készítve verhetetlen igazán, de a téli időszakban is jól működik fagyasztott alapanyagból készítve.

A tökfőzeléknek is számtalan verzióját ismerjük, a feltétek kimeríthetetlen lehetőségeiről nem is beszélve. Van, aki tejfölös habarással készíti, de azok tábora is erős, akik rántással, vagy mindezek nélkül főzik. Legyen az kapros, paprikás, esetleg klasszikus, kerüljön a tetejére kolbász, fasírt, avagy egy jó pörkölt, a végeredmény isteni lesz. Következő válogatásunkban ezekre a változatokra hoztunk néhány példát, így ha kedvet kaptál hozzá, akkor a tökéletes receptet mi biztosítjuk hozzá. Ne tökölj sokat, inkább készítsd el életed legjobb tökfőzelékét.

KAPROS TÖKFŐZELÉK RÁNTÁS NÉLKÜL >>>

 

TÖKFŐZELÉK FASÍRTTAL >>> 

 

KAPROS TÖKFŐZELÉK CUKKINIFASÍRTTAL >>> 

 

TÖKFŐZELÉK CSIRKEMELL PÖRKÖLTTEL >>> 

 

TÖKFŐZELÉK PIROSPAPRIKÁSAN >>> 

 

TÖKFŐZELÉK SÜLT DEBRECENIVEL >>> 

 

Tipp: Miután legyalultad a tököt, keverj hozzá egy kis ecetet, így szép, szálas lesz a főzelékben. Ezzel a módszerrel garantált az igazán guszta végeredmény!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss