A tojásokat szétválasztjuk, a cukrot elfelezzük, a felét a sárgájához, a másik felét a fehérjéhez adjuk, majd mindkettőt habosra verjük. A sütőporral elkevert lisztet a sárgájába szitáljuk, miközben folyamatosan adagoljuk hozzá a rumaromával összekevert tejet. Folyamatosan keverjük, végül lazán hozzáforgatjuk a felvert tojáshabot is.
A kapott tésztát elfelezzük, az egyikhez hozzákeverjük a kakaót, a másikhoz a darált diót. Előmelegített sütőben 170 fokon kb. 12 perc alatt külön-külön készre sütjük.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingot, és még forrón belekeverjük a cukrot. Miután langyosra hűlt, alaposan elkeverjük benne a margarint.
A diós lapra rákenjük a krém felét, majd kirakjuk babapiskótával, amit előtte meleg, rumos tejbe mártunk egy pillanatra (tényleg csak egy pillanatra mártsuk bele, ne áztassuk el a babapiskótákat). Megkenjük a krém másik felével, majd ráborítjuk a kakaós lapot is.
Egy éjszakára hűtőbe rakjuk. Másnap kockákra szeleteljük, és a tetejét tejszínhabbal és félbevágott oreo kekszekkel díszítjük.