Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Döbbenetesen lefogyott Zámbó Jimmy fia, rá se lehet ismerni

default user icon
MME
Zámbó Jimmy, a Király legkisebb fia, Zámbó Adrián nyolc hónap leforgása alatt több mint harminc kilótól szabadult meg, ami roppant példaértékű.

Egy igazi érzelmi hullámvasút, szenvedés és szárnyalás jellemezte Zámbó Jimmy legkisebb fiának, Adriánnak az elmúlt nyolc hónapját, ám ha a tükörbe pillant biztos azt gondolja, hogy megérte!

A fiatal fiú eredetileg lelki okok miatt kezdett egy fogyni, egy fájdalmas szakítás után úgy érezte, egy falat sem megy le a torkán. Mivel ekkor valóban túlsúlyosnak számított, a fejébe vette, hogy ha törik, ha szakad, változtat a külsején.

"Gyakorlatilag a szakításomból merítettem a motivációt. Persze könnyű valamibe egy nagy impulzustól vezérelve fejest ugrani, de megtartani ezt a motivációt a mindennapokban már sokkal nehezebb. Ha a számokat nézzük, akkor nem egészen négy hónap leforgása alatt huszonhét kilót fogytam, amivel elégedett vagyok, bár most jóval nehezebben indult be a dolog, mint a korábbi nagy fogyásomnál. Az étkezésre nagyon odafigyelek, az a taktikám, hogy naponta többször eszem keveset, hosszú távon ugyanis abszolút ez válik be. A gyümölcsöket is kerülöm, helyette inkább zöldségeket fogyasztok, és alkoholt sem iszom" - mesélte a Ripost-nak három hónappal ezelőtt Adrián, aki azt tanácsolja minden igazán fogyni vágyónak, hogy ne nézzen a pohár fenekére.

Szeptemberre már több mint harminc kilóval mutat kevesebbet a mérleg Adrián alatt, ami természetesen nemcsak a helyes étkezésnek, hanem az edzésnek is köszönhet.

"Az elmúlt 8 hónapban sokminden történt; szenvedés, szárnyalás, bánat, öröm csalódás, megnyugvás. Mélységek, magasságok. De egy biztos; sikerült megszabadulnom több, mint 30 kilótól. Senki nem mondta hogy könnyű lesz, nem is volt az. Maradok motivált, és nem állok le"- írta az Instagramon.

Még több sztárhír:

Ezek is érdekelhetnek

Friss