Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem hiszünk a szemünknek! Brutálisan kipattintotta magát a ma 17 éves Schobert Norbika

default user icon
MME
Schobert Norbi az Instagramon kívánt boldog születésnapot az elsőszülöttének. A posztban két fotó is van: az egyiken egy szőke fürtös kisfi mosolyog Norbi ölében, a másikon pedig egy fitnessz magazin címlapsztárja látható. Mindkettő ifjabb Schobert Norbertről készült, 16 év különbséggel.

Schobert Norbert és Rubint Réka fitneszguruk családjában teljesen természetes, hogy a tudatos étkezés és a testmozgás komoly szerepet kap, de hangsúlyozottan egyik gyermeküket sem kényszerítik arra, hogy az ő táplálkozási elveiket követve, update-menün éljenek: Rella és Norbi is önállóan döntöttek így, és egy éve a legkisebb, a 12 éves Zalán is csatlakozott a mindennapos edzésekhez és a sulimenza helyett update-menüt eszik minden nap. Ennek megfelelően mindhárom gyerek nagyon jó kondiban van, a Norbiról készült legfrissebb, a szülinapján készült fotót látva, mit tagadjuk, leesett az állunk.

"17 éves lettél Nagyfiam! Nagyon büszke vagyok Rád! Isten éltessen!" - írta a poszthoz szűkszavúan, és lényegretörően a Norbi.

 

Norbi Jr. 2018-ban elkezdett kőkeményen dolgozni a külsején - akkor senki nem gondolta, hogy mindössze egy év elég ahhoz, hogy egy 13 éves kisfiú ilyen látványos változást tud elérni a testén:

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss