A tészta hozzávalóit, a lisztet, a zsírt, az élesztőt, a cukrot, a tojássárgáját, a tejet, a sót és a citrom reszelt héját összedolgozzuk, és tésztát gyúrunk belőle. 3 cipót formázunk a tésztából és 45 percig letakarva, meleg helyen hagyjuk kelni.
A krémhez a tojásfehérjéket egy pici sóval kemény habbá verjük fel. A zsírt, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a tojáshabot, a végén belekeverjük a darált diót is.
A tésztákat 2 mm vastagságúra nyújtjuk, és mindegyiket megkenjük a darált diós krémmel. Úgy tekerjük fel, mint amikor kakaós csigát sütünk, és 2 cm-es szeleteket vágunk belőle.
A tekercseket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.