Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros pizzatekercs - olvasói recept

default user icon
MME
Megyei napilapok olvasói készítettek el, hagyományos ételeket. A recepteket megtalálhatjátok a Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól című szakácskönyvben, és nálunk videóban!

A Mediaworks 14 megyei napilapjának receptversenyére beküldött legjobb receptekből ősszel elkészül a Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól című szakácskönyv. A kiadvány a hagyományos előétel, leves, főétel, desszert négyesre épül.

Az album lektora Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke. Elmondta, rengeteg értékes recept érkezett be, ezekből mindenki profitálhat a konyhában, majd az asztalnál a család, a barátok javára.


A receptek alapján az ételeket mesterszakácsok és -cukrászok főzték, sütötték meg. Tehát aki a könyvben megjelentek szerint készíti el az ételeket, azt a végeredményt kapja, amit a recept ígér, a fénykép mutat. Több olvasó pedig maga alkothatta meg az ételét a szakácskönyv konyháján, és a szakácsok, cukrászok a kóstolás után elismerően szóltak a finomságokról.  

A street food-oknál a magyaros pizzarekercsek Urbán-Szarka Krisztina keze munkáját dicsérik.

PERGELT KÁPOSZTA CINKÉVEL - OLVASÓI RECEPTEK >>>

PENTELEI GOMBÓCLEVES - OLVASÓI RECEPT >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss