Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött sertésrolád káposztával

MME MME
75 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

A darált húsba belekeverjük a sót, a borsot, a kakukkfüvet és a szétnyomkodott fokhagymát, és a hússzeletekre simítjuk, majd föltekerjük rolád formára. A tekercsek végét egy-egy fogvájóval rögzítjük.

Serpenyőben olajat hevítünk, és a roládokat minden oldalról megsütjük.

Közben apróra daraboljuk a körítésnek szánt káposztát, majd a meghámozott fokhagymagerezdekkel a roládok mellé tesszük a serpenyőbe, hozzáöntjük a fehérbort, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lefedjük, és kb. 45 perc alatt készre pároljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss