Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarhonyaleves gazdagon

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a tarhonyát, kevergetve addig hevítjük, amíg pirulni kezd. Felöntjük alaplével, hozzáadjuk a fűszereket, ízlés szerint sózzuk, belezúzzuk a fokhagymát.
  2. Negyed óra elteltével beletesszük a megtisztított, karikára vágott sárgarépát és a kockára vágott burgonyát.
  3. Kolbászkarikákat olajon megpirítjuk, rátesszük a gombaszeleteket. Amikor a leveszöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kolbászos gombát, és további 5 percig főzzük.
  4. Habarást készítünk: a tejfölt kikeverjük a liszttel és egy merőkanálnyi leveslével, majd besűrűsítjük vele az ételt.

15 LAKTATÓ LEVES, AMI GARANTÁLTAN ELTELÍT >>> 

Megjegyzés

Igazán finom, tartalmas leves. Aki egy tányérral megeszik belőle, az nem kívánja a második fogást. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek