Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Steak szendvics

49 szavazat
50 perc
egyszerű
átlagos
1 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A steak szendvicshez felszeleteljük a hagymát, megsózzuk, megborsozzuk és magas hőmérsékleten a barna cukorral karamellizáljuk.
  2. A szobahőmérsékletű sós vajat elkeverjük a felaprított petrezselyemmel, a reszelt fokhagymával, a pirospaprikával és a borssal.
  3. A steaket egy darab spárga segítsévégel megformázzuk, és nagyon vékonyan átkenjük szőlőmagolajjal. Megsózzuk, megborsozzuk és a grill rácson, a direkt részen oldalanként 1-1 percig sütjük. Áthelyezzük az inDirekt zónába és ott 52 fokos maghőig sütjük. 5 percig pihentetjük a húst, majd egy serpenyőben kevés vajjal, kakukkfűvel és préselt fokhagymával "megfényezzük".
  4. Megkenjük a fűszervajjal a ciabattát, megpirítjuk, beletesszük a steaket, elrendezzük rajta a karamelllizált hagymát és a karikára vágott paradicsomot.

 

Megjegyzés

Könnyű, citrusos dresszinges salátával kínáljuk. - commando

Ezek is érdekelhetnek