Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kánikulában nincs jobb ennél a szendvicsnél!

Ha csak 5 perced van rá, hogy készíts egy finom uzsonnát vagy vacsorát, próbáld ki ezt a szendvicset bagettből kecskesajttal, paradicsommal, rukkolával, surimivel! Garantáltan ez lesz az új kedvenced!

Napok óta 30 fok felett van a hőmérséklet. Ebben a hőségben a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy gyorsan elkészíthető és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot, és melyek mellett a tűzhelyet sem kell bekapcsolni. Ilyenkor a legjobb választás egy 5 perc alatt elkészíthető, laktató, ínycsiklandó szendvics.

Ha van otthon paradicsom, kecskesajt és valami salátaféle, például rukkola, akkor már csak egy csomag surimire és 1 friss bagettre van szükségünk, hogy 5 perc alatt tökéletes fogást varázsoljunk az asztalra. Mutatjuk, hogy készül a bagett surimivel, ami olyan finom és laktató, hogy pár nap múlva garantáltan újra elkészíted!

Bagett surimivel

Hozzávalók:

1/2 db francia bagett
olívaolaj
7 dkg kecskesajt
4-5 db koktélparadicsom
10 dkg VICI surimi halrudak

bors
1 ek rukkola

Elkészítése:

1. A surimis bagett elkészítéséhez a bagettet félbevágjuk, és megkenjük egy kevés olívaolajjal. Rátesszük a szeletekre vágott kecskesajtot, a félbevágott paradicsomokat és a felkarikázott surimi halrudakat.

2. Ezután ízlés szerint megszórjuk sóval és borssal. Rátesszük a megmosott, majd lecsepegtetett friss rukkolát, és befedjük a szendvicset a bagett másik felével.

Ezek is érdekelhetnek

Friss