Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rákocskával töltött burgonyacsónakok

MME MME
2.5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: Mossuk meg a burgonyákat, és sütőben süssük egyben 1 órát. Olvasszuk fel a vajat, keverjük bele a lisztet, majd hígítsuk a tejjel, és folyamatosan kevergetve a tűzön sűrűsítsük be. Adjuk hozzá a tejszínt, a sajtot és a fűszereket, legvégül a rákokat. A burgonyák belsejét vájjuk ki, és töltsük a helyére a rákos keveréket. A tojásokat 3 percig buggyantsuk enyhén sós vízben 3 percig, majd szűrjük le, és minden burgonyára tegyünk egyet. A maradék szósszal öntsük le, majd toljuk vissza a sütőbe néhány percre.

Ezek is érdekelhetnek

Friss