Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Raclette-buli: aranyló sült sajt 4 változatban

default user icon
MME
Csodálatos vendégváró találmány a raclette-sütő: neked csak az alapanyagokat kell előkészítened, aztán a szépen terített asztalnál mindenki maga készíti el a saját vacsoráját!

Adunk néhány rafinált receptötletet, így te is szolgálhatsz meglepetéssel barátaidnak, családtagjaidnak, ha nem annyira kreatívak.

1. Vegetáriánus: A cukkiniszeleteket és a félbevágott koktélparadicsomokat szórd meg sóval, borssal, és tedd a serpenyőkbe! Fektess rá mozzarellaszeleteket, és fenyőmaggal meghintve pirítsd meg!

2. Ínyenc: A szűzérméket sóval, borssal ízesítve pirítsd meg kevés olajon! Főtt burgonyakarikával együtt halmozd a kis serpenyőbe, majd újhagymával, gombával és kecskesajttal megszórva süsd meg!

3. Könnyű: A konzerv tonhalat csöpögtesd le, és darabold fel, aztán főtt burgonyakarikával meg hagymacsíkokkal helyezd a serpenyőbe, rakd meg gouda sajttal és olvaszd rá!

4. Desszert: Az áttört túrót keverd össze kevés tejszínnel meg cukorral, és ízesítsd reszelt narancshéjjal! A krémet narancs- vagy mandaringerezdekkel együtt tedd a kis serpenyőkbe, és szórd meg dióval! Végül süsd aranysárgára!

 

Ezek is érdekelhetnek