Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Péksuli Szabival: így készül a legfinomabb töltött zsemle, a ricottás ökörszem

default user icon
MME
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette visszatérő sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogyan készíthetünk otthon sós, ricottás krémmel töltött ökörszemet.

AZ ÖKÖRSZEM PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>> 

PÉKSULI SZABIVAL: ÍGY KÉSZÜL A FOSZLÓS HÁZI BAGETT ÉS BATARD >>> 

PÉKSULI SZABIVAL: TÖKÉLETES SÓS VAJAS TÉSZTA KIFLIHEZ, ZSÖMLÉHEZ, CSIGÁHOZ >>> 

PÉKSULI SZABIVAL: ÍME, A TÖKÉLETES KOVÁSZOS KENYÉR TITKA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss