Paradicsomos-paprikás padlizsánkrém

MME MME
3.5/5
120 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt (héjával együtt) és a paprikát sütőben puhára sütjük, majd meghámozzuk, lecsepegtetjük, és apró darabokra törjük. Fa vagy műanyag eszközzel dolgozunk, hogy a padlizsán húsa szép fehér maradjon. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, és apróra vágjuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a padlizsánt, paradicsomot és paprikát, a sót és a borsot. Addig kevergetjük, amíg besűrűsödik. Hidegenm kenyérrel fogyasztjuk.

Megjegyzés

Ez az étel elkészíthető többféle variációban. Nagyon finom, de csak mértékkel fogyasszuk!
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss