Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

20 évet simán letagadhatna! Ezért néz ki ilyen dögösen a 45 éves Kate Beckinsale

default user icon
MME
Ha az elmúlt 10-15 évből visszanézzük a fotóit, egy dolog azonnal szembeötlik: Kate Beckinsale semmit, de semmit nem változott: az immár 45 éves színésznő, bomba formában van, úgy ragyog, mint 20 éve, amikor a Sok hűhó semmiértben megismerte a nagyvilág. És most elmondta, mi a titka (spoiler: nem, nem a plaszikai műtétek sorozata).
1. Se szénhidrát, se cukor

"Ellustítanak" - mondta Beckinsale, és hozzátette: sok fehérjét és zöldséget eszik, mert ezek "szépen karban tartják a testem". Úgyhogy, ha jól sejtjük, a brit színésznő az ötórai teánál kihagyja a kekszet.

2. Rengeteg zöldséget eszik

Beckinsale sokáig vega volt, de amikor a Pearl Harbour című filmet forgatta, annyira kimerült volt, hogy az edzője javaslatára némi csirkehússal és hallal felturbózta az értendjét, ami nagyon jól működött. Ám még ez sem volt elég ahhoz, hogy az édesanyja ne boruljon ki nyúzott külsején, amikor meglátogatta őt a forgatáson, és ezt szóvá is tette: "Nagyon öregnek nézel ki drágám"-mondta. Azóta Beckinsale nagyon odafigyel arra, hogy mindig legyen az ételében jó minőségű zsiradék: például az ír Kerrygold márkájú vaj nélkül ki sem teszi a lábát a házból.

3. Keményen edz

Nem, ezt a részét sem lehet megúszni. Kate Beckinsale azzal a Gunnar Petesonnal edz, aki Jennifer Lopezt, Kim Kardashiant és Lebron Jamest is formában tartja. Köredzéseket,  rengeteg hasizomgyakorlatot végez, és úgy tekint a sportra, mint "a temészet antidepresszánsára".

4. rendszeresen jógázik

Beckinsale Instagram-profilja tele van jógapózokkal. "Imádom a jógát, leszívesebben csak ezt csinálnám" - nyilatkozta egyszer a Shape magazinnak. A jóga nem csak erősít,  de el is lazít,  fogyaszt és kiegyensúlyozottá tesz - testileg lelkileg!


5. nem iszik alkoholt...

A sör, a bor, a különféle koktélok a legalattomosabb diétagyilkosok - ugyanis tele vannak cukorral. Kate Beckinsale-t azonban az a veszély nem fenyegeti,  hogy a rendszeres borozástól felcsusszannak rá a plusz kilók: ő ugyanis nem kifejezetten nagy ivó. "Soha életemben nem bírtam meginni egy egész pohár alkoholt. Túl hamar fejbevág."

6. ...viszont rengeteget teázik

A színésznő imádja a Rooibos teát, általában 2 bögrével is megiszik belőle naponta. Ez a tea koffeinmentes, és rengeteg áldásos hatása van: javítja a koncentrációt hatékonyabbá tesz az edzőteremben és munkahelyen is, és ráadásul kiváló hangulatjavító is egyben.

7. nem megszállottja semmilyen diétás programnak

Úgy alakítja az értendjét, ahogy neki a legjobb. Ha valami nem jön be - elengedi. Egy időben például mindig tett kókuszolajat a kávéjába, de aztán amikor érezte, hogy nem jó a közérzete, rövig úton kiderítette, hogy allergiás rá. "Elég nagy szívás volt, de túlléptem rajta. Eszem helyette mást!"

8. A humor

A nevetés a legjobb orvosság, tartja a mondás - és úgy tűnik a fiatalságelixír is egyben. Beckinsale Insta-oldala tele van viccesebbnél viccesebb posztokkal: képes a legszexisebb, legdögösebb képekhez is ultravicces képaláírásokat ír - lásd a lenti fotót: "Arcom, amikor rájövök, hogy véletlenül nadrág nélkül jöttem el otthonról."

Ezek is érdekelhetnek

Friss