Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem fért be a körhintába a túlsúlyos férfi, ezért lefogyott 92 kilót

default user icon
MME
Néha a legkülönösebb események kellenek ahhoz, hogy változtassunk az életünkön. Így volt ez annak a brit férfinak az esetében is, akit egy vidámparkban tett látogatás ébreszett rá arra: valamit tennie kell, ha teljes értékű életet szeretne élni.

A 25 éves Ryan Lightfoot ma már boldogan mosolyog, ha a tükörbe néz, és büszkén osztja meg a róla készült fotókat a Facebookon - de nem volt ez mindig így!

A férfit gyerekkorától cikizték a többiek a súlya miatt. "Mindig csak úgy hívtak, hogy a kövér srác"- mesélte a brit férfi, aki gyakran vált a kortársai céltáblájává. "Annyi sértést kaptam, hogy egy idő után nem is próbálkoztam a fogyással, hanem az evésbe menekültem. Napi 5000-6000 kalóriát is ettem, és fiatal felnőtt koromra már 5 XL-es lett a ruhaméretem"- folytatta Ryan, akinek 2016-ban egy nem várt esemény hozta meg a változást az életében.

"Azon a nyáron elmentünk egy vidámparkba az unokahúgommal. Szerettem volna beülni az egyik körhintába, de egyszerűen nem fértem bele az ülésbe. Néhány alkalmazott odajött, és megpróbált beszuszakolni, de végül inkább ők is arra kértek, hogy ne üljek fel a játékokra."  Ennek az élménynek a hatására Ryan eldöntötte, hogy ideje változtatnia az életén.

"Fogyni szerettem volna önmagamért, és azért, hogy az unokahúgom büszke legyen rám. Napi 2200 kalóriát ettem, rendszeresen mozogtam és önsegítő csoportokban jártam. Az egyik ilyen csoportban találkoztam azzal a sráccal, aki folyamatosan engem piszkált a kövérségem miatt az iskolában: ő is meghízott és folyamatosan küzd a plusz kilókkal. Hát érdekes egy találkozás volt" - folytatta Ryan, aki az életmódváltás előtt 171 kiló volt, most pedig 92 kilót mutat a mérleg.

 

 

 
KERÜLD EL A BUKÁST! A SIKERES ÉLETMÓDVÁLTÁS TITKA A NINJA WARRIOR VERSENYZŐJÉNEK SZEMÉVEL

Ryan rendszeresen posztolt az átalakulásáról az Instagramon is. Itt ismerte meg Shanit, aki folyamatosan biztatta őt. Kettejük között először barátság, majd szerelem alakult ki. Hogy hová utaztak először közösen? Természetesen Disneylandbe, ahol már minden körhintára felülhetett a férfi.

240 KILÓRA HIZLALTA KAMASZ FIÁT AZ ANYA 

100 KILÓT FOGYOTT A KISGYERMEKES ANYA, EZ TÖRTÉNT A BŐRÉVEL 

Ezek is érdekelhetnek