hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magyaros rakott krumpli

90 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, a héjukat eltávolítjuk. A megtisztított krumplit sós vízben puhára főzzük. A kolbászt vékony karikára vágjuk.
  2. Egy sütőtálat vékonyan kikenünk margarinnal. A felkarikázott krumpli felével kirakjuk a tálat. Meghintjük sóval és borssal. Rárakjuk a tojáskarikákat, azt is megsózzuk. A tejföl kétharmadát rásimítjuk. Jöhet rá a kolbász.
  3. A maradék krumpli karikákat kicsit egymásra csúsztatva rakjuk rá. Meghintjük sóval. A meghagyott tejföllel lekenjük. A pár darab szalonnát a tetejére rakjuk.
  4. Előmelegített sütőbe toljuk, ahol 180 fokon hőlégkeveréssel kb. 40 perc alatt megsütjük.

TEPSIS ÉS RAKOTT KRUMPLI: 13 OLCSÓ ÉS EGYSZERŰ BURGONYÁS ÉTEL >>> 

RAKOTT KRUMPLI: A KLASSZIKUSTÓL A CUKKINISEN ÁT A DARÁLT HÚSOSIG >>> 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A RAKOTT KRUMPLI - 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN! >>> 

Megjegyzés

Melegen kínáljuk. - AranyTepsi

Ezek is érdekelhetnek