Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lilahagymás-majonézes krumplisaláta

4 4/5
45 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, felteszük főni 2 kiskanál sóval. A lila hagymát vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, kevés olajon megpároljuk. A tojásokat keményre főzzük, és miután kihűltek, felkockázzuk.
  2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük kevés mustárral, sóval, borssal és egy csipet cukorral. Igazából ízlés dolga, hogy ki miből mennyit rak bele, de a mártásnak elég erőteljes ízűnek kell lennie, mert a krumpli sokat lágyít rajta. Ha megfőtt a krumpli, leszürjük, kihűtjük, és összekeverjük a hozzávalókat.

13 BOMBAJÓ MAJONÉZES SALÁTA >>> 

15 EXTRA KÖRET HÚSOK MELLÉ, HA UNOD A RIZST ÉS A KRUMPLIPÜRÉT! >>> 

KRUMPLISALÁTA SZUPEREGÉSZSÉGESEN: MEDVEHAGYMÁS-VEGÁN MAJONÉZES BURGONYASALÁTA >>> 

Megjegyzés

Én sült pulykamellhez szoktam tálalni, de magában is nagyon finom! - Egérke21

Ezek is érdekelhetnek

Friss