Elkészítés: A karajt sózzuk, borsozzuk, majd egy kizsírozott tepsiben sorba rendezzük. Mindegyik tetejére rakunk 2-2 karika kolbászt és 1-1 hagymakarikát. Ezt 1-1 szelet szalonnával beborítjuk.
A tepsit alufóliával letakarjuk, és sütőbe rakjuk. Ha a hús megpuhult, a tetejére tegyünk 1-1 kanál zsírt vagy olajat, és még kb. 10-20 percig süssük.
Ezután a kicsit sózott tejföl és tojás keverékével leöntjük a húst. Sajtot reszelünk a tetejére, és még addig sütjük, míg a tejfölös tojás megszilárdul.
Bármilyen köret illetve zöldsaláta illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre