hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros-lilahagymás krumplisaláta

55 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lilahagymát apróra vágjuk, majd jól megsózzuk.
  2. A burgonyát egészben, héjastól, sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük. Ezután a felkarikázott, megpucolt főtt krumplit rátesszük a sózott lilahagymára.
  3. A tejfölből, a mustárból, a kaporból, az olajból, a sóból, az őrölt borsból és a fokhagyma granulátumból öntetet készítünk. Az egészet jól összekeverjük egy tálban.
  4. A burgonyás lilahagymát összekeverjük az öntettel. Hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, majd tálaljuk. Sült és rántott húsok mellé is tökéletes köret.

 


Megjegyzés

Köretként fogyasztható. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek