Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt egy jó egytálétel, ha farkas éhes vagy: Szalámis-parmezános rizs pofonegyszerűen

default user icon
MME
Szinte biztos, hogy legalább egyszer már mindenki kóstolta a ropogósra sült szalonnával megbolondított carbonara spagettit. Most tettünk az egészbe egy csavart, a spagettit kicseréltük rizsre, megkínáltuk bátran egy kevés sült baconnel, szalámidarabkákkal, és természetesen jó sok parmezánnal. Íme, a végeredmény:

Hívhatjuk carbonara rizsnek, szalámis-parmezános rizsnek, de senki nem fog megsértődni, ha baconös-szalámis rizsként emlegeted majd a következő fogást. Első blikkre talán furcsa lehet ez az étel a neve alapján, ám hidd el, isteni finom. Ha szeretsz kísérletezni (mi szeretünk), akkor mindenképpen próbáld ki ezt a receptet. Kövesd a videóban látott instrukciókat, úgy biztosan olyan szuper lesz, mint amilyen a miénk is lett.  

A szalámis-parmezános rizs pontos receptjét itt találod >>>

 

Ajánljuk még:

MINDMEGETTE HÚSISKOLA - 4. RÉSZ: ÍGY LESZ HIBÁTLAN A MAGYAROK NAGY KEDVENCE, A CSIRKEPÖRKÖLT >>>

 

EGYÉL JÓKAT! EGYSZERŰ ÉS LAKTATÓ MENÜSOR LUSTÁLKODÓS HÉTVÉGÉKRE >>> 

 

ELLENÁLLHATATLAN TÖLTÖTT PAPRIKA PARADICSOMSZÓSSZAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI - VIDEÓ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss