Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsvéti medvehagymás rokfortkrém

10 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A póréhagymát és a medvehagymát apróra vágjuk, a fokhagymagerezdeket fokhagymanyomó segítségével átnyomjuk.
  2. A vajat és a rokfort sajtot kisebb darabokra vágjuk.
  3. Egy keverőtálba rakjuk a vajat, hozzáadjuk a rokfortot, és villával elkezdjük összedolgozni. Ha a vaj és a sajt már jól összekeveredett, jöhet a többi hozzávaló: a tejföl, a krémsajt, a póréhagyma, a medvehagyma és a fokhagyma.
  4. Az egészet alaposan összekeverjük, a tetejére díszítésként medvehagymát szórunk, és fogyasztásig a hűtőbe tesszük lehűlni.

Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagymás rokfortkrém!

Megjegyzés

Pillanatok alatt készen van, és remek fogás az ünnepi asztalon. Ha nincs medvehagymaszezon, póréhagymával és több fokhagymával is elkészíthető. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss