hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Haltepertő harcsából

30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A harcsafilét vágjuk fel apró kockákra. A fokhagymát vágjuk fel szintén apróra.

Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott harcsadarabokat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Forgassuk alaposan össze, majd pároljuk pár percig.

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, ízlés szerint csepegtessük meg a citromlével, majd vegyük a lángot nagyobbra, és kevergetve süssük szép pirosra. Közben kevergessük, nehogy a kisebb morzsákra esett halhús leégjen.

A kisült halmorzsát frissen, melegen tálaljuk.

Megjegyzés

Nyáron tárcsán is megsüthetjük. Készíthetjük még afrikai harcsából vagy süllőből.
- kgizike

Ezek is érdekelhetnek