Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halászlé, ahogy Gáspár Bea készíti

MME MME
100 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Hal

Elkészítés

  1. A halászléhez az olajat felhevítjük egy nagyobb serpenyőben. Beletesszük a felaprított hagymát, paprikát és ezen a hagymás alapon megsütünk 4-5 halszeletet. (Érdemes a kevésbé szép, szabálytalan szeleteket választani!) Megsózzuk, megborsozzuk, majd mehet bele a felaprított paradicsom is. Tovább sütjük, majd megszórjuk a pirospaprikával.
  2. Amikor a halhús leválik a csontról, kiszedjük a nagyobb szálkákat és ezt a halas masszát leturmixoljuk. Hozzáadjuk a vízben felolvasztott halászlékockához,  beletesszük a maradék szép halszeleteket és készre főzzük. Forrón tálaljuk. 

Nézd meg videón, hogyan készíti Gáspár Bea a halászlevet:

 

 

Ezek is érdekelhetnek